Àgora de Traductors Digitals 

Subscriu-te a la llista de correu de l'ATD!

Pàgina principal

< <   Tornar enrera

  Bibliografia

  > Catàleg

  >> NOU! La caixa d'eines s'amplia: ara us podeu baixar gratuïtament els diccionaris de català per a Word 95 i Word 97 directament des d'aquí per FTP, gràcies a la gentilesa d'Emporion.net. Si no sabeu com instal·lar-los, a la secció de diccionaris de català de la pàgina d'enllaços hi trobareu adreces útils.

  A partir d'ara, no totes les ampliacions d'aquesta secció correspondran a ofertes de Llibres PROA (marcades amb la icona vermella del carret). Quan el volum ho requereixi, ja ho anirem endreçant i desglossant-ho en seccions específiques (diccionaris, correctors, eines informàtiques diverses, etc.).

  >> Podeu comprar, directament des d'aquí, amb un 5% de descompte i sense pagar despeses de tramesa (a partir de 5.000 ptes., a Espanya i Andorra), totes les obres que Llibres PROA posa al nostre abast. En aquesta pàgina anirem oferint directament aquelles obres d'interès professional (diccionaris i obres especialitzades) i totes aquelles que traduïu i proposeu, encara que siguin d'altres editorials, distribuidores i llibreries.

  Poseu al dia els vostres diccionaris i opteu pels suports més àgils per treballar.

  Només heu d'anar pitjant la icona , a l'esquerra de cada títol (quan consti, el preu ja inclou el descompte).

  Si voleu adquirir més d'una obra, només heu d'anar tornant enrera (botó Back) per anar marcant tots els llibres que vulgueu afegir, i Llibres Proa ja els anirà comptant de manera que sempre veureu els llibres que aneu encarregant. En qualsevol moment podeu modificar o anul·lar la comanda.

  De moment, oferim dues obres en CD-ROM, i el Gran diccionari de la llengua catalana i bona part de la resta de diccionaris d'Enciclopèdia Catalana, en paper.

  Catàleg

  • Diccionari de català per a Word 95.

  • Diccionari de català per a Word 97.

  •   WordCorrect, Corrector gramatical de català. DGC.

  •   Hiperdiccionari Català - Castellà - Anglès d'Enciclopèdia Catalana, en CD-ROM. 9.990 ptes.

  •   El Diccionari de la llengua catalana, en CD-ROM. 4.990 ptes.

  •   El Gran diccionari de la llengua catalana, en paper. Una opció força clara, d'acord amb els arguments plantejats per la revista Els Marges i els quals han suscitat la darrera polèmica socio-lexicogràfica, però que -dissortadament- no han merescut resposta.

  •   Viure en digital, NEGROPONTE, Nicholas; editorial Moll. Preu: 2.500 ptes. Encara que des d'una perspectiva ideològica força qüestionable, és un llibre que ja s'ha fet històric i que serveix per veure cap a quins paràmetres es pot orientar la nostra Xarxa. La traducció és de Nadal Batle, de qui se n'han destacat les notes.

  •   Diccionari Alemany-Català. Diversos autors. Enciclopèdia Catalana, s.a. 4.227 ptes.
  •   Diccionari Anglès-Català. Enciclopèdia Catalana, s.a. 4.227 ptes. (tapa dura)
  •   Diccionari Català-Anglès. Oliva i Llinàs, Salvador - Buxton, Angela. Enciclopèdia Catalana, s.a. 4.227 ptes.
  •   Diccionari Català-Francès. Castellanos i Llorenç, Carles - Castellanos i Llorenç, Rafael. Enciclopèdia Catalana, s.a. 4.227 ptes.
  •   Diccionari Francès-Català. Castellanos i Llorenç, Carles - Castellanos i Llorenç, Rafael. Enciclopèdia Catalana, s.a. 4.227 ptes.
  •   Diccionari Portuguès-Català. Seabra Ferreira, Manuel de - Devi, Vimala; Enciclopèdia Catalana, s.a. 4.702 ptes.
  •   Diccionari Rus-Català. Szmidt, Dorota - Zgustová, Monika. Enciclopèdia Catalana, s.a. 4.702 ptes.
  •   Diccionari Japonès-Català. Diversos autors. Enciclopèdia Catalana, s.a. 4.227 ptes.
  •   Diccionari Jurídic Català, Enciclopèdia Catalana, s.a. 3.942 ptes.

  •   Diccionari de l'amor. Editorial Pirene. 2.375 ptes.

  • GARCIA I SOLER, Jordi; RIUS I ALCARAZ, Lluís; SOLER I CEREZO, Ester: Diccionari de l'empresa elèctrica. Barcelona: La llar del llibre, 1999.- ISBN 84 7279 447 4.- Propietat d'Enher, Fecsa i Hidroelèctrica de Catalunya.- TERMCAT, Centre de Terminologia s'ha responsabilitzat de la redacció lingüística del text.- Llengües: català, castellà, anglès, alemany, francès.- 154 pàgines.
  • A tot bon traductor se li suposa un bon coneixement en oratòria, oi? Prepareu els vostres discursos per a la reunió! Emuleu Ciceró! Si feu un copy de la pàgina que trobareu i ho copieu a qualsevol processador de text (ho mireu en el portapapers) queda en format text sense interrupcions de forma totalment coherent.

  Podeu pagar a reembossament o per targeta de crèdit; Llibres PROA us ho enviarà a qualsevol part del món. (Tot aquell producte del que no se n'especifiqui un altre accés, és clar.)
  I ja sabeu que, amb aquest sistema, ajudeu a sostenir la web de l'ATD!

  I recordeu: podeu proposar les obres que vulgueu, especialment si preciseu breument algun motiu per recomanar-ho o que serveixi d'orientació als possibles interessats.

  També hi anirem incloent alguna altra obra dispersa, no directament lligada al nostre sector però que jutgem força útil per entendre el canvi cultural que afecta ineviatablement la nostra professió.
Darrera modificació: 11 de setembre de 1998


© Albert Ràfols Sagués, 1997